Rólam

2016. márc. 12.

Rólam


34 éves vagyok és 1999-ben kezdtem el Counter-Strikeozni. Már a CS béta fázisában próbálgattam a játékot és teljesen megfogott az akkor még újdonságnak számító kompetitív játékmód és a jól balanszolt játékmechanika. Szerelem első látásra... Így volt ez a PUBG-vel is. Emellett szinte az összes számomra érdekes új játékot kipróbálom vagy végig is játszom.

A polgári foglalkozásom tanár. 9 éve tanítok 6-18 éves gyerkőcöket. A CS-s pályafutásomban az első nagy változást a skinek és a tradelés jelentette. Először nem tetszett és azt gondoltam, hogy tönkreteszik a kedvenc játékomat, de később rájöttem hogy ebben lehetőség van, méghozzá nem is kicsi. Több mint 4 évet töltöttem tradeléssel, ami nem kevés energiát emésztett fel, viszont érdemes volt foglalkozni vele, mert hosszú távon ez egy kifizetődő foglalatosság volt. Elkezdtem videókat készíteni és cikkeket írni ebben a témában a hazai online gamer magazinokba. Sajnos mára a Steam teljesen ellehetetlenítette a kereskedést.

Egy cimborám megkérdezte egyszer hogy "te figyelj miért nem streamelsz?". Először el nem tudtam képzelni, hogy ez jó lehet, aztán kicsit belegondolva úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Ez már több mint négy éve tart és hihetetlenül élvezem. A legfontosabb számomra, hogy szórakoztató streameket csináljak, a lehető legjobb minőségben. Ezzel rengeteg időt töltök el, hogy minőségi kontentet kapjatok. Ha jól szórakoztok, akár csak pár percen keresztül, akkor elértem a célom.


Copyright © 2020 tanarurstream.hu Minden jog fenntartva.