A legjobb befektetések

2016. júl. 27.

A legjobb befektetések


A kereskedés alapjait az útmutatók során már tisztáztuk, viszont létezik pár tárgy, amik kiemelkedően jó befektetésnek számítanak. Ezeknek a Skin-eknek az esetében csak az idővel kell számolnunk és nincs más dolgunk, mint várni, hogy nagyobb haszonkulccsal adhassuk el őket. Az árak előrejelzéseit illetően érdemes megvizsgálni a piaci grafikont, de használhatjuk a SteamAnalyst-et is. Ezekkel a Skin-ekkel egytől-egyig érdemes üzletelni és igyekeztem szemezgetni az alacsony és magas árkategóriából egyaránt, hogy bárki számára hasznos legyen, függetlenül attól, hogy milyen szinten tradel. Lássuk melyek azok az Item-ek, amik esetében szimpla várakozással haszonra tehetünk szert!

AZ ÁRAK A JELENLEGI ÁLLAPOTOT TÜKRÖZIK! (2016.07.27.)


Fire Serpent (Tűzkígyó)


A híres Tűzkígyó, amely a kígyó formát öltött azték tűzistent (Xiuhcoat) mintázza. Kodiak már írt róla bővebben. Nem régiben újítottam be egy StatTrak Minimal Wear darabot belőle. Ennek az átlagos ára 500-550 kulcs körül mozog (float-tól függően lehet kevesebb és több is) és nem elenyésző az évenkénti árnövekedése. Befektetésnek mindenképpen ajánlott bármelyik típus belőle. Arról nem is beszélve, hogy amit sikerült tradelnem, azon a rajta lévő matricák összértéke 400 euró. Mit mondhatnék, jó bolt volt :)


AK-47 | Fire Serpent (Field-Tested)

Jelenlegi ár: 180 euró

Egy év alatti árnövekedés: 43 euró

Melyik ládából nyitható: Bravo-láda

Steam Market


Glock Fade (Halványulás)


Kiváló befektetés, mivel kb. 100 eurót növekszik az ára évenként. Amit érdemes róla tudni még az talán annyi, hogy ha szeretnénk egy ilyenre beruházni, akkor csak Factory-New-t (gyári új) vegyünk és figyeljünk arra, hogy ha lehet full fade legyen. Kerüljük a túlárazott, vagy esetleg ugyan olyan áron lévő Minimal Wear típust. Kb. 2 éve hű társam a fegyver terror oldalon.


Glock-18 | Fade (Factory New)

Jelenlegi ár: 270 euró

Egy év alatti árnövekedés: 100 euró

Melyik ládából nyitható: Az Assault Collection-nel jött be a játékba, ládából nem nyitható és nem is dobja már a játék. Piacról vásárolható, vagy tradelhető.

Steam Market


AWP Graphite (Grafit)


Az AWP Graphite egy teljesen közönséges skin, ahol ne legyen a külcsínnel kapcsolatosan nagy elvárásunk. Az árát a Bravo-ládának a jelentős áremelkedése határozza meg. Egyaránt jó befektetés a StaTrak-os változata is, de kerüljük belőle a Minimal Wear-eket mivel azokból kevesebb van és ennek köszönhetően közel ugyanannyiba kerül mint a Factory New. Ennek köszönhetően ki venné meg szivesen tőlünk a Minimal Wear-t ha ugyanazon az áron FN-t kaphat?


AWP | Graphite (Factory New)

Jelenlegi ár: 34 euró

Egy év alatti árnövekedés: 18 euró

Melyik ládából nyitható: Bravo-láda

Steam Market


Desert Eagle Blaze (Lángoló)
Mindenki kedvenc "kéziágyúja" a Desert Eagle-nek lángokkal tarkított változata. A Minimal Wear-t kerüljük ennek a Skin-nek az esetében, mivel szintén túlárazott ez a típus. Ha szeretnél egy dezit, aminek csak felfele megy az ára, nem kérdés hogy érdemes erre beruháznod.


Desert Eagle | Blaze (Factory New)

Jelenlegi ár: 44 euró

Egy év alatti árnövekedés:  26 euró

Melyik ládából nyitható: Ládából nem nyitható. A Dust Collection-nel érkezett a játékba. Meccs után már nem dobja a játék. Piacról vásárolható, vagy tradelhető.

Steam Market


AWP Boom


Narancssárga és képregény-szerű "Boom" felirat tarkítja ezt a közepesen bénán kinéző AWP-t. Emlékeim szerint ez volt az első komolyabb skinem :) és akkoriban kb. 15-20 euró között mozgott az ára. Az első Skin-csomaggal érkezett ez a gyönyörűségnek csak erős ízlésficammal nevezhető rusnyaság. Ez van srácok, ízlések és pofonok... :)


AWP | BOOM (Minimal Wear)

Jelenlegi ár: 19 euró

Egy év alatti árnövekedés: 4 euró

Melyik ládából nyitható: eSports 2013-láda

Steam Market


AK-47 Case-Hardened (Edzett)


Az egyik leggyakoribb AK-47-es Skin a játékban, ráadásul a mintája is hordoz magában lehetőségeket. Minél kékebb annál drágább, valamint ha egy teljesen arany színűre bukkansz akkor az is jó pár kulccsal többet ér. Egy szinte teljesen kék darabért akár 100-150 kulcsot is képesek elkérni az élelmes traderek. A Well-Worn-t és a Battle-Scarred-et kerüljük belőle, de az is eladható csak picit lassabban.


AK-47 | Case Hardened (Factory New)

Jelenlegi ár: 50 euró

Egy év alatti árnövekedés: 10 euró

Melyik ládából nyitható: CS:GO Weapon Case

Steam Market


Desert Eagle Hypnotic (Hipnotikus)


A hipnotikus dezi jellegzetes csíkjaival a CS:GO Weapon Case-szel érkezett a játékba. Egykori cimborámmal ennek a fegyvernek az esetében tömeges felvásárláson gondolkoztunk, mivel akkoriban még kevés volt belőle, de gyorsan letettünk a dologról, mivel elég szép számban kezdték el nyitni a bátor ládanyitogatók. Kicsit olyan mintha egy zebra farkát szorongatnád, de legalább emelkedik az ára. A Minimal Wear jóval drágább a Factory New-nál, ezért kerüljük mert nagyon nehéz eladni!


StatTrak™ Desert Eagle | Hypnotic (Factory New)

Jelenlegi ár: 25 euró

Egy év alatti árnövekedés: 5 euró

Melyik ládából nyitható: CS:GO Weapon Case

Steam Market


AWP Lightning (Villámcsapás)


Lila alapon fehér villámokat mintázó AWP-skin a CS:GO korai szakaszából. Agresszív áremelkedés jellemző a fegyverre, így kifejezetten jó befektetés ha hajlandóak vagyunk huzamosabb időn keresztül ülni rajta. A Minimal Wear-t felejtsük el belőle, mivel erősen túlárazott.


AWP | Lightning Strike (Factory New)

Jelenlegi ár: 48 euró

Egy év alatti árnövekedés: 18 euró

Melyik ládából nyitható: CS:GO Weapon Case

Steam Market


M4A4 Howl (Üvöltés)


Egy lángokkal ölelt üvöltő farkast láthatunk piros alapon a fegyveren. A Skin készítője más szellemi tulajdonával visszaélve (harmadik személy által készített képet használt) hozta létre a mintázatot a Workshop-ban. Ennek az lett az eredménye, hogy ládából már nem nyitható, a játék sem dobja már a Skint és még módosította is a Valve a mintát a fegyveren és a hozzá tartozó matricán. Képzelhetitek mi lett az eredménye ennek... botrányosan nagy árnövekedés.

Ha van kedvenc Skinem a játékban akkor az az M4A4 Howl, azaz "Üvöltés". Az első Howl-om kb. két éve tradeltem, ha jól emlékszem 130 kulcsért. Rengeteg időt töltöttem azzal, hogy olyat találjak aminek alacsony a float-ja és ne legyen rajta a jellegzetes karcolás a fegyvertuson. Immáron a 3. Howl-omat szorongatom a meccseken és sikerült egy egészen ritka 0.02395607-es kopottságú darabra szert tennem. Mára már mindez 250 kulcs felett van.M4A4 | Howl (Factory New)

Jelenlegi ár: 250 kulcs

Egy év alatti árnövekedés: kb. 25-30%

Melyik ládából nyitható: Ládából nem nyitható, piacon nem megvásárolható, csak tradelhető item.

SteamAnalyst


Az árak természetesen az aktuális állapotot tükrözik. A további útmutatóimat ITT találod.

GLHF!

Copyright © 2016 tanarurstream.hu All Right Reserved