Rólam

2016. márc. 12.

Rólam

Az én történetem viszonylag régebbre nyúlik vissza, egészen a 90-es évek végéig. Ez a mai játékos berkeken belül már-már a senior kategória :) 32 éves vagyok és ebből 19-et töltöttem a Counter-Strike valamilyen verziójával. Már a CS béta fázisában próbálgattam a játékot és teljesen megfogott az akkor még újdonságnak számító kooperatív játékmód és a jól balanszolt játékmechanika, amit a CS nyújtott. Szerelem első látásra... Ám ez a szerelem mostanában véget ért és a PUBG vette át a CS helyét.

A polgári foglalkozásom tanár. 8 éve tanítok 6-18 éves gyerkőcöket és nagyon szeretem a munkám. A CS-s pályafutásomban az első nagy változást a skinek és a tradelés jelentette. Először nem tetszett és azt gondoltam, hogy tönkreteszik a kedvenc játékomat, de később rájöttem hogy ebben lehetőség van, méghozzá nem is kicsi. Több mint 4 évet töltöttem talán nem túlzás, professzionális szinten tradeléssel, ami nem kevés energiát emésztett fel, viszont érdemes volt foglalkozni vele, mert hosszú távon ez egy kifizetődő buli volt. Sajnos mára a Steam teljesen ellehetetlenítette a kereskedőket.

Egy cimborám megkérdezte egyszer hogy "te figyelj miért nem streamelsz?". Először el nem tudtam képzelni, hogy ez jó lehet, aztán kicsit belegondolva úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Ez már több mint két éve tart és hihetetlenül élvezem. A legfontosabb számomra, hogy szórakoztató streameket csináljak, a lehető legjobb minőségben. Ezzel rengeteg időt töltök el, hogy minőségi kontentet kapjatok. Ha jól szórakozol akár csak pár percen keresztül, akkor elértem a célom és köszönöm azt a rengeteg szeretetet, amit tőletek kapok az adások során!Copyright © 2016 tanarurstream.hu All Right Reserved